10 saniye sonra otomotik kapanacaktır.




FİYATLARIMIZ TOPTAN FİYATI, MİNİMUM SEPET TUTARI 100000TL'DİR!

0
Pratikhane.com

SiPARiŞ & DESTEK HATTI 0506 471 19 89

Araç Gece Ve Gündüz Panelleri

Ürün Kodu : hs2090

42.00 TL

Minimum alış adeti : 1

Işık ve far parlamalarını azaltan hassas lens malzemesinden üretilen gece ve gündüz görüş paneli sayesinde sisli, gece ya da karlı havalarda araç sürüş keyfine varın. Görüş mesafesiniz azaldığı zamanlarda görmekte zorluk çektiğiniz objeleri daha rahat görmenizi sağlıyor.

Kaza riskinizi en aza düşüren Gece Gündüz Görüş Paneli ile sürüş güvenliğinizi üst seviyeye çıkarın. Kurulum gerektirmeyen ürünü güneşlik siperine takmanız yeterlidir. Tırnaklı mekanizması sayesinde ayarlanabilir özelliğe sahip olan ürün tüm güneşlikleri kolayca kavrar.

Gece ve gündüz panelleri olarak iki panelden oluşur. Gündüz gerçekleşen parlamalar, su, sis, kum, kar ve yol yüzeyi gibi yatay yüzeylerden ışığın yansımasıyla oluşur. Oto Panel yüzeye gelen bu parlamaları emer ve görüşü seviyesini arttırır.

Karlı yollarda özellikle sürüş güvenliği açısından çok önemli bir üründür. Geceleri veya yarı karanlıkta araç sürerken diğer araçlardan gelen ışıkları dağıtır, kaza riskini azaltır.

Ürün Ölçüleri:

  • Boy: 32 cm
  • En: 11 cm
  • Cam (Pleksiglas) kalınlığı: 2 mm
  • Kavrama Mekanizması: 11 - 19 cm arasıdır.

Paket İçeriği:

  • 1 adet Oto Gece ve Gündüz Görüş Paneli
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır. Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz.

Sitemizde belirtilen bütün fiyatlara KDV dahil değildir.

Bu ürünü şimdi sipariş verirseniz en geç 21.04.2024 günü kargoya verilecektir.

BENZER ÜRÜNLER

GÜNDEMDEKİ ÜRÜNLER