10 saniye sonra otomotik kapanacaktır.




FİYATLARIMIZ TOPTAN FİYATI, MİNİMUM SEPET TUTARI 100000TL'DİR!

0
Pratikhane.com

SiPARiŞ & DESTEK HATTI 0506 471 19 89

Diş Temalı Parti Malzemeleri Flama

Ürün Kodu : AR6182P

Diş Temalı Parti Malzemeleri Flama

3.00 TL

Minimum alış adeti : 1

Diş Temalı Parti Malzemeleri Flama

\r\n

Bebeğinizin büyüdüğünü gösteren ilk diş unutulmaz bir parti ile kutlanmaya layıktır. Günümüzde çoğunlukla instagram, facebook gibi sosyal medyada pek çok sık rast geldiğimiz fotoğraflar mekan süslemesi size göre gereksiz, pahalı gelse de işin aslı öyle değil.

\r\n

Toptans.net\' ten Diş Temalı Parti Ürünlerinden satın alarak bebeğinize ve size layık mükemmel bir diş buğdayı partisi hazırlayabilirsiniz.

\r\n

Dişleri çıkan bebelerin anneleri diş buğdayı partisi fotolarını devamlı paylaşmaktadırlar. Paylaşılan fotoğraflarda bebek ve anneden çok mekan süslemesi ilgi görmektedir nedense :) Siz de bebeğinizin ilk çıkan dişini toptan diş temalı parti malzemeleri sayesinde unutulmaz bir an yaşatmak sizin elinizdedir.

\r\n

Diş Temalı Parti Malzemelerini toptancısından yani toptans.net\' ten satın alarak hem kaliteli hem eğlenceli hem de ucuz bir parti yapabilir, gören herkesi kıskançlıktan çatlatabilirsiniz.

\r\n

Ürün Ölçüleri:

\r\n

200x24 cm\' dir.

Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır. Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz.

Sitemizde belirtilen bütün fiyatlara KDV dahil değildir.

Bu ürünü şimdi sipariş verirseniz en geç 26.04.2024 günü kargoya verilecektir.

BENZER ÜRÜNLER

GÜNDEMDEKİ ÜRÜNLER