10 saniye sonra otomotik kapanacaktır.




FİYATLARIMIZ TOPTAN FİYATI, MİNİMUM SEPET TUTARI 100000TL'DİR!

0
Pratikhane.com

SiPARiŞ & DESTEK HATTI 0506 471 19 89

Revival Essentials 3 in 1 Ayak Masajı

Ürün Kodu : hs1391

10.00 TL

Minimum alış adeti : 5

 Revival Essentials 3 in 1 Ayak Masajı

Revival Essentials Sole cleaner Kan dolaşımının hızlandırır ve ayaklardaki yorğunluğu azaltmaya yardımcı olur.

Revival Essentials Sole cleaner ayaklarınızdaki ölü deriyi ortadan kaldırıp, ayaklarınızı herkesin beğeneceği inanılmaz bir güzelliğe kavuşturur.
 
 
Topuk Taşı Kullanımı ve Faydası
 
Tamamen cilt güzelliğine dayalı olarak kullanılan topuk taşı, bir diğer adıyla “ponza” taşından yapılmaktadır. Tamamen doğal ve %100 bir doğallığı bulunan bu taş, sizin cilt güzelliğiniz açısından oldukça yararlı bir taştır. Bu taş günümüzde birçok yöreden yöreye değişen isimleri de kendine sahip etmiştir; Nasır Taşı, süngertaşı gibi.
 
Bu taşın özelliklerini saymak gerekirse, öncelikle normalden daha yüksek bir ısıda oluşan bir taş olduğu için sağlık açısından oldukça faydalı olup risk içermez. Beyaz, kirli beyaz renklerinde olup taşın çürümesi gibi bir özelliği bulunmamaktadır. Hijyenik bir taş olup volkanik faaliyetlerin gerçekleşmesinden sonra oluşan taş çeşitlerinden birisidir.
 
Topuk taşı satın alırken, kesinlikle bu taşın ponza taşından yapılmış olması önemlidir. Çünkü son zamanlarda bu taşın imalatını ve satışını yapan birçok yerde, aslında gerçek ponza taşı değil kanserojen tehlikesi içeren taşlar satılmaktadır. Bu nedenle dikkat etmeniz önem ve rica olunur.
 
Ayaklarınız, diz ve dirsekleriniz ve son olarak ellerinizde oluşan nasır görünümlerini yok etmek, temizleme amacıyla sizlere yardımcı olan taşlardır. Bir masaj yapar gibi bu taşı nasır oluşan yerde, nasırı temizlemek için kullanmanız yeterli olur.
 
Cildinizin daha rahat nefes alması, ölü derilerin vücudunuzdan atılması için yardımcı olan bu taş, cildinizin aynı zamanda daha yumuşak olması konusunda da yardımcı olmuş olacaktır. Her kullanımdan önce belirli sürede sıcak su da kalması yararınıza olacaktır.
Bu ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Fırsat ürünleri ürünün piyasa değerinin çok daha altına ve kısıtlı stoklarla satılmaktadır. Aldığınız bütün ürünleri tek kargo fiyatı ödeyerek satın alabilirsiniz.

Sitemizde belirtilen bütün fiyatlara KDV dahil değildir.

Bu ürünü şimdi sipariş verirseniz en geç 29.03.2024 günü kargoya verilecektir.

BENZER ÜRÜNLER

GÜNDEMDEKİ ÜRÜNLER